Пошук по сайту

Головна сторінка   Бланки   Договори   Заповнення бланків   

Анкета туриста №1

Анкета туриста №1





ІТАЛІЯ


ВАЖЛИВО! Громадяни України повинні мати закордонний паспорт, а також візу, яка видається консульством Італії в Україні.
УВАГА! Документи для оформлення візи подаються в консульство тільки при наявності 100% оплати за тур, а також одночасно на всіх туристів, які їдуть разом.

Важливо! Шановні колеги, при бронюванні турів до Італії обов'язково вносите до заявки ВСІ паспортні дані туристів, а саме:
• прізвище, ім'я, дату народження туриста
• серію і номер паспорта, терміни його дії, ким виданий
• громадянство
Документи для оформлення візи приймаються тільки в повному комплекті, підготовленому відповідно до списку необхідних документів і розкладеному по кожному туристу окремо!

УВАГА! Документи для оформлення візи рекомендуємо передавати не раніше, ніж за 90 днів до початку туру, і не пізніше ніж за 15 днів до вильоту і 20 днів до виїзду.
ВАЖЛИВО! Всі документи, які подаються з анкетою на отримання візи, повинні бути перекладені на італійську або англійську мову, крім копій паспортів, підтвердження бронювання квитків і страхового поліса.
НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ В РОБОТУ:
• продовжені паспорти
• документи, в яких є порушення візового режиму, при поїздках в країни Шенгенської угоди.

СПИСОК ТА ВИМОГИ НЕОБХІДНИХ ДОКУМЕНТІВ







УВАГА! Для неповнолітніх додатково до нижченаведеного пакету документів потрібна документація, вказана в розділі "Неповнолітні громадяни".

1. Анкета туриста № 1
Важливо! Заповнюється у двох екземплярах на кожного туриста, включаючи дітей будь-якого віку, і підписується кожним туристом ОСОБИСТО.

• в анкеті туриста обов'язково заповнюються всі пункти анкети;
• анкета повинна бути заповнена розбірливим почерком або набрана на комп'ютері.


2. Анкета туриста № 2. (Подається в Консульство)

3 і 4 сторінки анкети роздруковувати на одному аркуші формату А4 з двох сторін. Анкета підписується кожним туристом ОСОБИСТО, в двох місцях:
на 3-й сторінці в розділі 37 і на 4-й сторінці в нижній правій частині анкети
комірки з текстом : «Підпис заявника (для неповнолітніх - підпис його Батьків або опікуна»
Більше в анкеті нічого не заповнювати!
Для неповнолітніх дітей анкета ТАКОЖ необхідна, і вона підписується або батьком, у чий паспорт вписана дитина, або одним з батьків, у супроводі якого дитина буде в поїздці.
ДІТИ ДО 18 РОКІВ САМОСТІЙНО НЕ розписується у АНКЕТІ!
3.ДВІ фотографії:
Вимоги до фотографій:
• фотографія повинна бути кольорова, виконана СУВОРО на білому фоні, форматом 3,5 х 4,5 см;
• фотографія повинна бути зроблена не раніше 6 місяців до дати подачі документів у візовий відділ, і мати максимальну схожість з її власником;
• особа на фотографії повинна займати 70-80% площі фотографії;
• зображення повинне бути чітким і ясним.
4. Закордонний паспорт

• Закордонний паспорт і копія всіх його заповнених сторінок. Паспорт повинен бути дійсним принаймні три місяці після закінчення дії візи і виданим не раніше, ніж 10 років тому (ст. 12 Візового кодексу). В паспорті мають бути щонайменше 2 вільні сторінки.

• всі виправлення в паспорті повинні бути завірені печаткою установи або ВВІРу;
• в паспорті ОБОВ'ЯЗКОВО має бути підпис власника;
• при наявності вписаних в паспорт батьків дітей - повинні бути вклеєні фотографії дітей з 5 років, і, додатково на КОЖНУ дитину, в паспорті має бути 2 чисті сторінки для наклеювання візи. Діти до 18 років можуть бути вписані в паспорти батьків;

Також додаються:

• Всі закордонні паспорти заявника з дійсним терміном дії та копії всіх заповнених сторінок, а також копії всіх сторінок паспортів із закінченим терміном дії ;
• Внутрішній паспорт і копію всіх його заповнених сторінок.


5. Міжнародний медичний страховий поліс (в оригіналі), оформлений в Україні, дійсний у зоні Шенген на запланований термін дії візи + коридор 15 днів. Мінімальна сума страхового покриття становить 30 000 Євро.


6. Бронювання квитка із закритими датами в обидві сторони у випадку поїздки літаком, потягом або рейсовим автобусом. У разі подорожі автомобілем надаються такі документи:
• оригінал та копія технічного паспорту автомобіля,
• оригінал та копія страховки «green card»,
• оригінал та копія посвідчення водія,
• якщо автомобіль орендовано, оригінал та копія договору оренди транспортного засобу.

7. Підтвердження зайнятості:
довідка з місця роботи, складена на фірмовому бланку роботодавця, із вказаними номерами телефонів та адресою роботодавця, особовими даними робітника, датою його зарахування на роботу, займаною посадою та заробітною платнею (з розшифровкою щомісячної зарплати за останні 6 місяців). У справці повинне бути підтвердження того, що на час поїздки за заявником зберігається його місце роботи.
Справка дійсна протягом одного місяця.
трудова книжка
- оригінал трудової книжки та копія всіх її заповнених сторінок (допускається переклад лише першої та останньої сторінок на англійську або італійську мову),
- або копія всіх заповнених сторінок трудової книжки, кожна копія повинна бути завірена печаткою роботодавця (допускається переклад лише першої та останньої сторінок на англійську або італійську мову),
- або, якщо заявник працює за контрактом, оригінал контракту з роботодавцем та його копію, завірену печаткою роботодавця.

Приватні підприємці подають:
• оригінал і копію свідоцтва про реєстрацію,
• довідку про доходи з податкової інспекції за останні шість місяців чи звіт за останній квартал.

Працівники приватних підприємців подають:
• довідку з роботи із зазначенням зарплати за останні шість місяців,
• копію трудової книжки, завірену печаткою роботодавця (або трудовий договір, завірений печаткою Центру зайнятості),
• копію свідоцтва про реєстрацію роботодавця, завірену печаткою роботодавця.

Пенсіонери подають:
• оригінал і копію пенсійної книжки.

Учні та студенти подають:
• завірену печаткою довідку з навчального закладу (у випадку запита віза під час учбового періоду повинен бути дозвіл з місця навчання на відсутність на заняттях),
• оригінал і копію студентського квитка.


6. Фінансові гарантії на весь термін перебування в Італії:
• банківська картка, дійсна за кордоном, (оригінал і копія ) й оригінал довідки з банка про стан банківського рахунку заявника на візу (у будь-якій валюті) із вказанням П.І.Б. заявника та номера картки.
У випадку надання іменної банківської картки, дійсної за кордоном, достатньо чеку з банкомату замість довідки з банку;
або оригінали та копії дорожніх чеків, квитанції про купівлю дорожних чеків;
або оригінал і копія банківського поручництва (fidejussione bancaria).


7. Документи на підтвердження економічного становища (надаються за бажанням заявника):
• документи на підтвердження права власності на нерухомість або інші джерела прибутку (оригінал і копія),
• виписки з банківських депозитних рахунків.

Примітка:
Вся документація українського походження, крім паспортів, повинна бути перекладена італійською або англійською мовою

До вищевказаного списку входить мінімальний перелік документів, які необхідно надати при поданні на візу. Це не означає, що за наявності всіх вказаних документів видання візи обов’язкове чи відбувається автоматично.
Дипломатичне або Консульське Представництво залишає за собою право вимагати додаткову документацію.


СПИСОК ТА ВИМОГИ НЕОБХІДНИХ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ НЕПОВНОЛІТНІХ ГРОМАДЯН




У ВИПАДКУ, ЯКЩО ДОКУМЕНТИ ПОДАЄ АКРЕДИТОВАНА ТУРИСТИЧНА ФІРМА, ТО КОНСУЛЬСТВО В ІНДИВІДУАЛЬНОМУ ПОРЯДКУ ВИРІШУЄ, ЧИ ПРИСУТНІСТЬ ЗАЯВНИКА Є НЕОБХІДНОЮ.

Для неповнолітніх громадян, незалежно від того, мають вони власний закордонний паспорт або вписані у паспорт батьків, необхідно додатково до основного пакета документів подати такі документи:

Додаткові документи для візи типу «ТУРИЗМ»:

Ксерокопію сторінки закордонного паспорта з особовими даними батька/матері та даними дитини, якщо у дитини немає власного паспорту, та дитина вписана (з фотографією!) у паспорт батька/матері.

Оригінал і копію свідоцтва про народження з перекладом. Якщо прізвища батьків, зазначені в свідоцтві про народження відрізняються від дійсних, необхідно надати документи, які засвідчують зміну прізвища. Свідоцтво про народження, видане в Італії, повинне бути міжнародного зразку.

Оригінал нотаріальної згоди на здійснення дитиною закордонної подорожі з боку обох батьків на весь період поїздки
або
оригінал згоди, оформленої у Консульстві України в Італії, на здійснення дитиною закордонної подорожі з боку обох батьків на весь період поїздки.
Нотаріальна згода на виїзд дитини повинна бути апостильована та з легалізованим перекладом.
Згода на виїзд дитини, оформлена у Консульстві України в Італії, не потребує апостилю. Якщо така згода була оформлена у Консульстві українською мовою, то вона потребує легалізованого перекладу.
Згода на виїзд дитини подається в оригіналі і не повертається.
У згоді на виїзд повинно бути зазначено:
- що дитина виїжджає за кордон в Італію,
- дати поїздки,
- дані внутрішнього паспорта того з батьків, хто супроводжує дитину у поїздці за кордон.
Якщо дитина вписана (з фотографією!) у паспорт одного з батьків, який супроводжуватиме дитину у поїздці, то від цього з батьків дозвіл на виїзд дитини не вимагається.

У випадку відсутності одного з батьків замість дозволу на виїзд дитини від нього необхідно надати iнші акти громадянського стану, оригінали яких повинні бути апостильовані та з легалізованим перекладом:
- якщо один із батьків позбавлений батьківських прав на дитину, необхідно надати оригінал і копію відповідного рішення суду, дійсного протягом 6 місяців з дати видачі;
- Якщо одного з батьків оголошено безвісти зниклим, надається оригінал і копія судового рішення про визнання його померлим, дійсного протягом 6 місяців з дати видачі;
- Якщо в момент народження дитини ім’я батька було записане зі слів матері, подається оригінал (дійсний протягом 6 місяців з дати видачі) і копія витягу з державного реєстру актів цивільного стану громадян про народження із зазначенням відомостей про батька відповідно до частини першої статті 135 Сімейного кодексу України;
- Якщо один із батьків помер, необхідно надати оригінал і копію свідоцтва про смерть з апостилем і легалізацією. Переклад свідоцтва про смерть не потребує легалізації.

Копію національних паспортів батька та матері (заповнених сторінок), які дають згоду на виїзд дитини закордон.

Якщо дитина виїжджає у супроводі матері та/або батька, яка/який вже має дійсну шенгенську візу, необхідно пред’явити паспорт цього з батьків, ксерокопію сторінки з його/її особовими даними та копію візи, термін дії якої однаковий або перевищує термін візи дитини.



УВАГА! ВСІ АКТИ ГРОМАДЯНСЬКОГО СТАНУ ДІЙСНІ ЛИШЕ 6 МІСЯЦІВ З ДАТИ ВИДАЧІ.
ВСІ АКТИ ГРОМАДЯНСЬКОГО СТАНУ ПОВИННІ БУТИ АПОСТИЛЬОВАНІ ТА З ЛЕГАЛІЗОВАНИМ ПЕРЕКЛАДОМ.





Розповсюджені запитання





 1. Як і де оформити апостиль та легалізований переклад?
За оформленням апостилю та легалізованого перекладу необхідно звертатись до Міністерства Юстиції України.
Також за легалізованим перекладом можна звернутись до Посольства Італії.

2. Чи обов’язкова присутність всіх заявників на візу при поданні документів?
Всі заявники повинні подавати документи у Візовий Центр Італії VMS особисто, за винятком дітей до 6 років.
Неповнолітні заявники віком від 6 років повинні подавати документи у Візовому центрі Італії у супроводі своїх батьків, присутність неповнолітніх віком від 6 років обов’язкова.
Заявники старші 65 років мають право подавати документи у Візовому центрі Італії особисто або за нотаріальною довіреністю.

3. Термін розгляду візи?
Розляд документів займає від 10 днів для туристичної візи, бізнес-візи, транспортної та транзитної. Віза на навчання, возз’єднання родини та робоча віза розглядаються від 30 днів.

4. Чи можлива подача документів за довіреністю?
За довіреністю можливо подати документи лише на Бізнес-візу за умови, що у заявника на візу вже були шенгенські візи, та довірена особа є співробітником заявника (про що свідчитиме доручення від компанії на офіційному бланку та трудова книжка). Також заявники старші 65 років мають право подавати документи у Візовому центрі Італії особисто або за нотаріальною довіреністю.

5. Які документи потрібно перекладати? Якою мовою?
Вся документація українського походження (окрім внутрішнього паспорта) повинна бути перекладена італійською або англійською мовою.

6. Чи достатньо бронювання готелю у вигляді роздруківки з сайту?
Так, за умови, якщо бронювання підтверджено (із зазначенням адреси та телефонних номерів готелю, періоду проживання у готелі, імен та прізвищ всіх громадян, які звертаються за візою).

Фінансові гарантії




Кошти, необхідні для в’їзду та знаходження на території Італії (в Євро)

З метою забезпечення особистих фінансових гарантій на весь термін запланованого перебування в Італії подається наступна документація:
- банківська картка, дійсна за кордоном, (оригінал і копія ) й оригінал довідки з банка про стан банківського рахунку заявника на візу (у будь-якій валюті) із вказанням П.І.Б. заявника та номера картки.
У випадку надання іменної банківської картки, дійсної за кордоном, достатньо чеку з банкомату замість довідки з банку;
- або оригінали та копії дорожніх чеків, квитанції про купівлю дорожних чеків;
- або оригінал і копія банківського поручництва (fidejussione bancaria).





тривалість поїздки

на одну особу (в Євро)

на кожного з двох та більше осіб (в Євро)

1 - 5 днів: фіксована сума

269,60

212,81

6 - 10 днів: в день на особу

44,93

26,33

11 - 20 днів: фіксована сума
+ в день на особу

51,64
36,67

25,82
22,21

20 днів і більше: фіксована сума
+ в день на особу

206,58

27,89

118,79

17,04

поділитися в соціальних мережах



Схожі:

Анкета туриста
Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти)

1. заповнена анкета
...

Анкета туриста

G al-Cruise анкета туриста для країн шенгенської угоди

Анкета туриста
Закордонний паспорт бути дійсним щонайменше 3 місяці після запланованої поїздки

Анкета туриста
Чи були відмови в отриманні візи до Країн Шенгенської Угоди протягом 3-х останніх років?

Анкета туриста
Чи були відмови в отриманні візи до Країн Шенгенської Угоди протягом 3-х останніх років?

Анкета туриста
Чи були відмови в отриманні візи до Країн Шенгенської Угоди протягом 3-х останніх років?

Анкета туриста
Консульські округи представницьких та консульських установ Чеської Республіки в Україні визначені наступним чином

Анкета туриста
Перелік документів для оформлення візи до Греції у візових центрах м. Києва, Одеси, Дніпропетровська та Харькова

Анкета туриста
За відсутності даного документу, представник компанії не зможе подати документи у Візовому Центрі Посольства Греції

Анкета туриста №1
...

Анкета туриста №1
Увага! – Чорногорія є безвізовою країною, тому якщо Ви плануєте свою поїздку авіарейсом Вам не потрібно готувати пакет документів...

Анкета туриста
Фото повинно представляти особу без головного убору, без окулярів, яка дивиться прямо, із замкнутими вустами, обличчя не може бути...

Анкета туриста
Громадяни України які прописані у Київській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Луганській, Чернігівській,...

Анкета туриста
Довідка з місця роботи із зазначенням посади, окладу з розбивкою на 6 місяців та інформації про збереження за працівником на період...

Анкета туриста
Важливо! У візовому Центрі у Львові приймаються візові заяви у людей, котрі проживають в Чернівецькій, Івано-Франківській, Закарпатській...

Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері,...
Закордонний паспорт (дійсний мінімум 3 місяці після закінчення дії візи) + копії всіх шенгеньских віз (якщо є від'їзджений або другий...



База даних захищена авторським правом © 2017
звернутися до адміністрації




blanki-ua.com.ua


Головна сторінка

Бланки резюме
Бланк довіреності
Бланк заяв
Заява зразок
Договір розірвання
Зразок позовної заяви
Заява на паспорт