Пошук по сайту

Головна сторінка   Бланки   Договори   Заповнення бланків   

Анкета туриста

Анкета туриста





АНКЕТА ТУРИСТА
Увага!!! Необхідно заповнювати ВСІ пункти анкети!!!
Ф. В. О. туриста_______________________________________________________
Серія і номер внутрішнього паспорта_____________________________________
Дівоче прізвище______________________________________________________
Домашня адреса - фактичний (населений пункт, вулиця, будинок, кв.)
_____________________________________________________________________
Дом. і моб. телефони з кодом міста____________________________________
____________________________________
Сімейне положення__________________________________________________
Ф. В. О. чоловіка / дружини__________________________________________________
обов'язково уточнювати інформацію: розлучена, вдова/вдівець ...
обов'язково уточнювати номер мобільного телефону.

Перелік документів для оформлення візи до Греції в візовому центрі м.Одеса





  1. Заповнена анкета туриста НАШОГО зразка.

  2. Угода «Суб'єкта персональних даних» заповнена та підписана туристом.
    Анкета і Угода суб'єкта персональних даних (формат PDF)

  3. Закордонний паспорт бути дійсним щонайменше 3 місяці після запланованої поїздки.
    (копії всіх сторінок закордонного паспорта, з 1 по 32, включаючи порожні сторінки)
    У паспорті повинні бути 2 чисті сторінки з позначкою «візи».
    - Заявник повинен надати оригінали всіх діючих закордонних паспортів,
    а також, по можливості, паспорти, термін дії яких закінчився;
    - Будь ласка, зверніть увагу, що копії попередніх віз можуть бути прийняті до
    розгляду тільки у випадку надання оригіналу закордонного паспорта.
    - Продовжені паспорти консульство до розгляду не приймає.

  4. Дві фотографії 3,5 х 4,5 (70-80 % обличчя)
    - Особа прямо, на білому тлі;
    - Фотографії повинні бути не старше, ніж за 6 місяців до подачі документів;

  5. Ксерокопія внутрішнього паспорта ВСІ сторінки.

  6. Ксерокопія свідоцтва про одруження/розлучення.

  7. Копія ІПН.

  8. Довідка з місця роботи із зазначенням посади з розбивкою заробітної плати за останні 6 місяців, дата прийняття на роботу, а також тривалість відпустки на бланку підприємства з зазначенням контактних телефонів та адреси місця роботи, з підписом директора та бухгалтера та мокрою печаткою підприємства. (якщо бухгалтера немає — вказувати, що посаду бухгалтера штатним розкладом не передбачена)
    із зазначенням вихідного номера та дати видачі довідки.
    - Якщо турист займає посаду директора або бухгалтера, довідку підписують заступники.

  9. Ксерокопії всіх заповнених сторінок трудової книжки – обов'язково для Одеси

  10. Довідка з банку (із зазначенням адреси і телефону), приймається з випискою по рахунку за 3 останніх місяця із зазначенням залишку на рахунку в гривнях, доларах або євро з зазначенням залишкової суми з розрахунку 50 євро/день на одну людину. Депозитні рахунки не приймаються.

  11. Документи про право власності на рухоме або нерухоме майно як додаткові докази платоспроможності.

    Для дітей до 18 років та студентів, які подорожують з одним з батьків або у супроводі інших родичів:

1. Обов'язкова наявність дитячого проїзного документа, якщо дитині вже виповнилося 16 років.
Для заявників, які подають документи у Візовий Центр, що підпадає під юрисдикцію
Генерального Консульства Греції в Одесі – заявники старше 12 років

2. Якщо дитина вписана в паспорт одного з батьків, необхідна наявність 2-х додаткові чисті сторінки для візи в паспорті,
- дитина може бути вписана тільки в паспорти батьків
- фотографія повинна бути вклеєна в паспорт, якщо дитині виповнилося 5 років

3. Дві фотографії 3,5 х 4,5(70-80 % обличчя)

4. Нотаріальний дозвіл на виїзд дитини від батька/батьків, які не подорожують з дитиною, виключно в оригіналі(до 18 років).
- Для заявників, які подають документи у Візовий Центр, що підпадає під юрисдикцію Генерального Консульства Греції в Одесі – якщо один/обоє батьків мають діючу шенгенську візу і не подають документи на відкриття грецької шенгенської візи, необхідно надати дозвіл на виїзд дитини, в якому буде зазначено, що батько/батьки не заперечують проти відкриття візи для дитини.
- документи, що підтверджують спорідненість, якщо їде з родичами

5. Якщо у дитини лише один законний опікун, необхідно надати підтверджуючі документи.

6. Копії всіх сторінок закордонних і громадянських паспортів обох батьків
(включаючи порожні сторінки).

7. Свідоцтво про народження – оригінал та копія.
- старше 16 ксерокопія внутрішнього паспорта ВСІ сторінки.

8. Копія ІПН.

9. Довідка з місця навчання із зазначенням адреси і телефону навчального закладу,в якій зазначено, що вона видана для подання в Посольство Греції.
- для студентів - із зазначенням факультету, курсу навчання та дати закінчення навчання
- копія студентського квитка, завірена університетом;
- копія залікової книжки, завірена університетом;

10. Довідки з роботи і фінансові документи обох батьків.

Для пенсіонерів:
Пункти 1-7 і 10 загального списку
- Копія пенсійного посвідчення
- Оригінальна довідка з пенсійного фонду про розмір пенсії за останні півроку



Для приватних підприємців:
Пункти 1-7 і 10 загального списку
- Копія свідоцтва про реєстрацію підприємства заявника;
- Оригінал довідки про рух коштів на рахунку підприємства заявника за останні 3 місяці.
- Оригінал довідки від Державної податкової адміністрації за місцем реєстрації підприємства заявника про сплату єдиного податку.

Для нотаріусів:
Пункти 1-7 і 10,11 загального списку
- копія свідоцтва про реєстрацію нотаріальної діяльності;
- копія свідоцтва про право на заняття нотаріальною діяльністю;
- копія останнього звіту з податкової інспекції;

Для моряків:
Пункти 1-7 і 10,11 загального списку
- копія останнього контракту;
- копія паспорта моряка;
- довідка з крюиговой компанії (копія останнього контракту);

Для безробітних або тимчасово не працюючих громадян:
Пункти 1-7 і 11 загального списку
Витрати можуть покриватися іншими особами.
Для підтвердження покриття витрат спонсором, необхідно надати:
- нотаріальне фінансування від спонсора;
- копія громадянського паспорта;
- фінансові документи спонсора (довідка з місця роботи, банку)
- документи підтверджуючи спорідненість;

Для туристів, які планують подорожувати власним транспортом:
- копія водійських прав
- техпаспорт
Термін дії всіх довідок не більше одного місяця!

* Після отримання нами документів, протягом 1-2 дні туристи разом з нашим представником їдуть в найближчий візовий центр для здачі біометричних даних.
Час, місце і всю необхідну інформацію візові менеджери наших представництв повідомлять туристам.

поділитися в соціальних мережах



Схожі:

Анкета туриста
Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти)

1. заповнена анкета
...

Анкета туриста

G al-Cruise анкета туриста для країн шенгенської угоди

Анкета туриста
Чи були відмови в отриманні візи до Країн Шенгенської Угоди протягом 3-х останніх років?

Анкета туриста
Чи були відмови в отриманні візи до Країн Шенгенської Угоди протягом 3-х останніх років?

Анкета туриста
Чи були відмови в отриманні візи до Країн Шенгенської Угоди протягом 3-х останніх років?

Анкета туриста
Консульські округи представницьких та консульських установ Чеської Республіки в Україні визначені наступним чином

Анкета туриста
Перелік документів для оформлення візи до Греції у візових центрах м. Києва, Одеси, Дніпропетровська та Харькова

Анкета туриста
За відсутності даного документу, представник компанії не зможе подати документи у Візовому Центрі Посольства Греції

Анкета туриста №1
Важливо! Громадяни України повинні мати закордонний паспорт, а також візу, яка видається консульством Італії в Україні

Анкета туриста №1
...

Анкета туриста №1
Увага! – Чорногорія є безвізовою країною, тому якщо Ви плануєте свою поїздку авіарейсом Вам не потрібно готувати пакет документів...

Анкета туриста
Фото повинно представляти особу без головного убору, без окулярів, яка дивиться прямо, із замкнутими вустами, обличчя не може бути...

Анкета туриста
Громадяни України які прописані у Київській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Луганській, Чернігівській,...

Анкета туриста
Довідка з місця роботи із зазначенням посади, окладу з розбивкою на 6 місяців та інформації про збереження за працівником на період...

Анкета туриста
Важливо! У візовому Центрі у Львові приймаються візові заяви у людей, котрі проживають в Чернівецькій, Івано-Франківській, Закарпатській...

Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері,...
Закордонний паспорт (дійсний мінімум 3 місяці після закінчення дії візи) + копії всіх шенгеньских віз (якщо є від'їзджений або другий...



База даних захищена авторським правом © 2017
звернутися до адміністрації




blanki-ua.com.ua


Головна сторінка

Бланки резюме
Бланк довіреності
Бланк заяв
Заява зразок
Договір розірвання
Зразок позовної заяви
Заява на паспорт