Пошук по сайту

Головна сторінка   Бланки   Договори   Заповнення бланків   

Документи, які необхідно надати для подачі в Консульство Республіки Латвія

Документи, які необхідно надати для подачі в Консульство Республіки Латвія





Документи, які необхідно надати для подачі в Консульство Республіки Латвія

ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ШКОЛЯРІВ (особи до 18 років):

 

 

 

 

 




























1. АКУРАТНИЙ закордонний паспорт.

 

 

 

 

(термін чинності не менший 3 місяці від моменту повернення з туру) при наявності вільного

розворота або двох сторінок для візи. Якщо у туриста ДВА закордонних паспорта - ОБОВ'ЯЗКОВО

передати ОБА в оригіналі (навіть якщо термін дії, яких закінчився).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Анкетні дані (просимо заповнювати нашу анкету) Без неї документи в роботу не приймаємо!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Копія закордонного паспорту ПЕРШОЇ сторінки і Шенген віз за останні 3 роки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Анкета Консульства Латвії (Аплікаційна Форма).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. 2 (дві) кольорові фотокартки 3,5 х 4,5 (повинна бути не давніша за 3 місяців).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Копія всіх сторінок внутрішнього паспорта (якщо дитині виповнилось 16 років).

 




























7. Копія свідоцтва про народження дитини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Копія свідоцтва про одруження/розлучення/смерть батьків.




9. Копія всіх сторінок внутрішнього паспорта ОБОХ батьків.

 







10. Оригінал довідки з місця навчання.










11. 2 (два) ОРИГІНАЛА дозволу від обох батьків на виїзд дитини за кордон.










Якщо дитина подорожує без батьків (в супроводі третьої особи), необхідно пред’явити: оригінал




дозволу від обох батьків на виїзд дитини за кордон третій особі. Копія всіх сторінок внутрішнього




паспорта третьої особи.










Якщо дитина подорожує з одним із батьків: оригінал дозволу від одного з батьків на виїзд дитини




за кордон (дозвіл від батька, який не їде).










Якщо дитина подорожує з обома батьками: оригінал дозволу від обох батьків на виїзд дитини




НЕ ПОТРІБНИЙ.










Якщо дитина подорожує з матір'ю-одиначкою: ВИКЛЮЧНО довідку про народження дитини, виданою




відділом реєстрації актів цивільного стану (РАГС), в якій дані батька записані зі слів матері згідно




частиною першою статті 135 Сімейного кодексу України.










Дозвіл видається на період з дати початку туру і закінчується не раніше, ніж через 15 днів після




закінчення терміну туру (радимо зазначати місячний період після закінчення терміну туру).










Дозвіл видається для відвідування інших країн-учасниць Шенгенської Угоди, Латвії, Польщі, Угорщини,




Чехії, Словаччини.










Просимо НЕ передавати другий оригінал дозволу, передавати ЛИШЕ один.




Оригінал дозволу потрібно мати при собі для перетину кордону!




У ВИПАДКУ ПЕРЕДАЧІ ОРИГІНАЛУ ДОРУЧЕННЯ, БУДЕМО ВВАЖАТИ, ЩО ЩЕ ОДИН ЕКЗЕМПЛЯР Є




У ТУРИСТІВ ДЛЯ ПРЕД'ЯВЛЕННЯ НА КОРДОНІ.































12. Документи про фінансування одного із батьків.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Основне:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

● Оригінал довідки з місця праці з розбивкою по місяцях за останні 6 місяців та оригінал довідки

 

ОБОВЯЗКОВО з банку про залишок коштів (з розрахунку 45€ на кожну добу перебування в турі).




● Для осіб, котрі працюють у приватного підприємця, а також осіб, які займають посаду або директора,

або заступника директора або головного бухгалтера - копія Свідоцтва про державну реєстрацію

Працедавця та оригінал довідки ОБОВЯЗКОВО з банку про залишок коштів (з розрахунку 45€ на кожну

 

добу перебування в турі).




● Для осіб - приватних підприємців: копія свідоцтва платника податку підприємця та оригінал







довідки з податкової інспекції про дохід підприємця за останні 6 місяців та оригінал довідки







ОБОВЯЗКОВО з банку про залишок коштів (з розрахунку 45€ на кожну добу перебування в турі).




● Для осіб - пенсіонерів: оригінал довідки з пенсійного фонду за останні 6 місяців та оригінал довідки




ОБОВЯЗКОВО з банку про залишок коштів (з розрахунку 45€ на кожну добу перебування в турі).




 

 

 

 

 

 

 

 

 

Якщо не вистачає основного:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

● Оригінал витягу про грошовий обіг з (не депозитного) рахунку.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Якщо немає або не вистачає основного забезпечення:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

● Копія внутрішнього паспорту ВСІХ сторінок особи, що фінансує;

 

 

● Документ, що підтверджує родинні зв'язки з особою, що фінансує.

 

 

● Оригінал НОТАРІАЛЬНО завіреної заяви на фінансування витрат особи, що фінансує;

● Документи особи, що фінансує, вказані в одному з пунктів:

 

 

 

→ від працюючих;

 

 

 

 

 

 

 

→ від підприємців;

 

 

 

 

 

 

 

→ від пенсіонерів;

 

 

 

 

 

 

 

























НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ ДОКУМЕНТИ І КОПІЇ, ЗРОБЛЕНІ НА ОБРІЗКАХ ЛИСТІВ!

ВСІ ДОКУМЕНТИ ПОВИННІ БУТИ ЗРОБЛЕНІ НА ЛИСТАХ ФОРМАТУ А4!




Прохання дотримуватись усіх вимог до складання документів!
Прийом документів починається за 90 днів і закінчується за 12 днів до початку туру.

поділитися в соціальних мережах



Схожі:

Документи, які необхідно надати для подачі в Консульство Республіки Польща
Анкетні дані (просимо заповнювати нашу анкету) Без неї документи в роботу не приймаємо!

Документи, які необхідно надати для подачі в Консульство Республіки...
Анкетні дані (просимо заповнювати нашу анкету) Без неї документи в роботу не приймаємо!

Документи, які необхідно надати для подачі в Консульство Республіки Чехія
...

Документи,що необхідно пред’явити для подачі в Консульство
Консульський округ: Закарпатська обл., Івано-Франківська обл., Львівська обл.,Тернопільська обл.,Чернівецька обл

Документи, які необхідні для подачі в Консульство Угорщини
Акуратний закордонний паспорт / проїзний документ дитини, термін дії якого перевищує терміни поїздки мінімум на 6 місяців, з наявністю...

Необхідні документи для виготовлення Шенген візи на Словаччину
При наявності у туриста двох закордонних паспортів просимо надсилати обидва для подачі у Консульство

Посольство Королівства Норвегія у Києві
Йте квитки до позитивної відповіді про видачу візи. Посольство може запитати надання квитків перед видачею паспорта з візою. Для...

Посольство Королівства Норвегія у Києві
Йте квитки до позитивної відповіді про видачу візи. Посольство може запитати надання квитків перед видачею паспорта з візою. Для...

Якщо Ви запланували подорож до Республіки Польща із службовою, туристичною...
Республіки Польща із службовою, туристичною та приватною метою, Вам необхідно подати документи на одержання короткотермінової візи,...

Якщо Ви запланували подорож до Республіки Польща із службовою, туристичною...
Республіки Польща із службовою, туристичною та приватною метою, Вам необхідно подати документи на одержання короткотермінової візи,...

Г рецьке консульство документи приймають лише з описом І лише в повному...
Для громадян України та громадян інших країн, які легально проживають на території України, які подають документи на категорію візи...

Перелік документів, які необхідні для внесення змін
Ксерокопії документів, які необхідно надати в 2 примірниках завірений печаткою підприємства І написом „з оригіналом вірно”

Ч еське консульство
Для громадян України та громадян інших країн, які легально проживають на території України, які подають документи на категорію візи...

Ч еське консульство
Для громадян України та громадян інших країн, які легально проживають на території України, які подають документи на категорію візи...

Документи для відкриття кореспондентського рахунку
Для встановлення кореспондентських відносин, банк, який є резидентом України та має намір відкрити в Розрахунковому центрі кореспондентський...

2. анкета. Заповнюється інформаційна
Перелік документів для подачі до візового центра посольства федеративної республіки німеччини

Якщо підприємство подавало декларацію з податку на прибуток щоквартально...
В які терміни платнику податку на прибуток необхідно подати до органів доходів І зборів річну фінансову звітність?

Анкета з результатами самооцінки
Питання, що визначають зміст відомостей загального характеру, які необхідно надати митному органу про підприємство



База даних захищена авторським правом © 2017
звернутися до адміністрації




blanki-ua.com.ua


Головна сторінка

Бланки резюме
Бланк довіреності
Бланк заяв
Заява зразок
Договір розірвання
Зразок позовної заяви
Заява на паспорт