Пошук по сайту

Головна сторінка   Бланки   Договори   Заповнення бланків   

Документи, які необхідно надати для подачі в Консульство Республіки Польща

Документи, які необхідно надати для подачі в Консульство Республіки Польща





Документи, які необхідно надати для подачі в Консульство Республіки Польща

ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ШКОЛЯРІВ (особи до 18 років):

 

 

 

 

 




























1. АКУРАТНИЙ закордонний паспорт.

 

 

 

 

(термін чинності не менший 3 місяці від моменту повернення з туру) при наявності вільного

розворота або двох сторінок для візи. Якщо у туриста ДВА закордонних паспорта - ОБОВ'ЯЗКОВО

передати ОБА в оригіналі (навіть якщо термін дії, яких закінчився).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Анкетні дані (просимо заповнювати нашу анкету) Без неї документи в роботу не приймаємо!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Копія закордонного паспорту ПЕРШОЇ сторінки і Шенген віз за останні 3 роки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Анкета Консульства Польщі (Аплікаційна Форма).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. 2 (дві) кольорові фотокартки 3,5 х 4,5 (повинна бути не давніша за 3 місяців).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Копія всіх сторінок внутрішнього паспорта (якщо дитині виповнилось 16 років).

 




























7. Копія свідоцтва про народження дитини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8. Копія свідоцтва про одруження/розлучення/смерть батьків.




9. Копія всіх сторінок внутрішнього паспорта ОБОХ батьків.

 







10. Оригінал довідки з місця навчання.










11. ОРИГІНАЛ нотаріально завіреного дозволу від обох батьків

на виїзд дитини за кордон.










Якщо дитина подорожує без батьків (в супроводі третьої особи), необхідно пред’явити: нотаріально




завірена копія дозволу від обох батьків на виїзд дитини за кордон третій особі. Копія всіх сторінок




внутрішнього паспорта третьої особи.










Якщо дитина подорожує з одним із батьків: нотаріально завірена копія дозволу від одного з батьків




на виїзд дитини за кордон (дозвіл від батька, який не їде).










Якщо дитина подорожує з обома батьками: нотаріально завірена копія дозволу від ОБОХ батьків




на виїзд дитини за кордон.










Якщо дитина подорожує з матір'ю-одиначкою: ВИКЛЮЧНО довідку про народження дитини, виданою




відділом реєстрації актів цивільного стану (РАГС), в якій дані батька записані зі слів матері згідно




частиною першою статті 135 Сімейного кодексу України.










Дозвіл видається на період з дати початку туру і закінчується не раніше, ніж через 15 днів після




закінчення терміну туру (радимо зазначати місячний період після закінчення терміну туру).










Дозвіл видається для відвідування Чехії, Польщі, Словаччини, Угорщини та інших країн-учасниць




Шенгенської Угоди.










Просимо НЕ передавати оригінал нотаріального дозволу, передавати лише фотокопію.




Оригінал дозволу потрібно мати при собі для перетину кордону!




У ВИПАДКУ ПЕРЕДАЧІ ОРИГІНАЛУ ДОРУЧЕННЯ, БУДЕМО ВВАЖАТИ, ЩО ЩЕ ОДИН ЕКЗЕМПЛЯР Є




У ТУРИСТІВ ДЛЯ ПРЕД'ЯВЛЕННЯ НА КОРДОНІ.































12. Документи про фінансування одного із батьків (з розрахунку 30€ на кожну добу

 

перебування в турі):




 

 

 

 

 

 

 

 

 

● Оригінал довідки з місця праці з розбивкою по місяцях за останні 6 місяців.

 

● Для осіб, котрі працюють у приватного підприємця, а також осіб, які займають посаду або директора,

або заступника директора або головного бухгалтера - копія Свідоцтва про державну реєстрацію

працедавця.

● Для осіб - приватних підприємців: копія свідоцтва платника податку підприємця та оригінал

витягу про грошовий обіг (депозитний, зарплатний, кредитний) за останні 6 місяців.

● Для осіб - пенсіонерів: оригінал довідки з пенсійного фонду за останні 6 місяців.




Рух коштів по рахунку (не депозитного) за останні 3 місяців (Оригінал) із залишком не

менше ніж 500грн. або Оригінал довідки з банку про залишок коштів на ДЕПОЗИТНОМУ рахунку.




До документів про фінансування обов'язково додається:

● Оригінал нотаріально завіреної заяви про фінансування поїздки.

У заяві повинно бути зазначено:

- про те, що особа знаходиться на Вашому повному фінансовому забезпеченні.

- в країни Шенгенської угоди.

● Копію всіх сторінок внутрішнього паспорта особи, яка спонсорує.

● Копії документів, які підтверджують родинні зв'язки спонсора і того, кого фінансують.

Спонсором може виступати ЛИШЕ родич першої лінії.




























НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ ДОКУМЕНТИ І КОПІЇ, ЗРОБЛЕНІ НА ОБРІЗКАХ ЛИСТІВ!

ВСІ ДОКУМЕНТИ ПОВИННІ БУТИ ЗРОБЛЕНІ НА ЛИСТАХ ФОРМАТУ А4!




Прохання дотримуватись усіх вимог до складання документів!
Прийом документів починається за 90 днів і закінчується за 10 днів до початку туру.

поділитися в соціальних мережах



Схожі:

Документи, які необхідно надати для подачі в Консульство Республіки Латвія
Анкетні дані (просимо заповнювати нашу анкету) Без неї документи в роботу не приймаємо!

Документи, які необхідно надати для подачі в Консульство Республіки...
Анкетні дані (просимо заповнювати нашу анкету) Без неї документи в роботу не приймаємо!

Документи, які необхідно надати для подачі в Консульство Республіки Чехія
...

Якщо Ви запланували подорож до Республіки Польща із службовою, туристичною...
Республіки Польща із службовою, туристичною та приватною метою, Вам необхідно подати документи на одержання короткотермінової візи,...

Якщо Ви запланували подорож до Республіки Польща із службовою, туристичною...
Республіки Польща із службовою, туристичною та приватною метою, Вам необхідно подати документи на одержання короткотермінової візи,...

Документи,що необхідно пред’явити для подачі в Консульство
Консульський округ: Закарпатська обл., Івано-Франківська обл., Львівська обл.,Тернопільська обл.,Чернівецька обл

Документи, які необхідні для подачі в Консульство Угорщини
Акуратний закордонний паспорт / проїзний документ дитини, термін дії якого перевищує терміни поїздки мінімум на 6 місяців, з наявністю...

Необхідні документи для виготовлення Шенген візи на Словаччину
При наявності у туриста двох закордонних паспортів просимо надсилати обидва для подачі у Консульство

Польща важливо! Громадяни України повинні мати закордонний паспорт,...
Увага! Документи для оформлення візи подаються в консульство тільки при наявності 100% оплати за тур, а також одночасно на всіх туристів,...

Посольство Королівства Норвегія у Києві
Йте квитки до позитивної відповіді про видачу візи. Посольство може запитати надання квитків перед видачею паспорта з візою. Для...

Посольство Королівства Норвегія у Києві
Йте квитки до позитивної відповіді про видачу візи. Посольство може запитати надання квитків перед видачею паспорта з візою. Для...

Г рецьке консульство документи приймають лише з описом І лише в повному...
Для громадян України та громадян інших країн, які легально проживають на території України, які подають документи на категорію візи...

Ч еське консульство
Для громадян України та громадян інших країн, які легально проживають на території України, які подають документи на категорію візи...

Ч еське консульство
Для громадян України та громадян інших країн, які легально проживають на території України, які подають документи на категорію візи...

До Консульського відділу Республіки Польща в Україні заява

Документи для відкриття кореспондентського рахунку
Для встановлення кореспондентських відносин, банк, який є резидентом України та має намір відкрити в Розрахунковому центрі кореспондентський...

2. анкета. Заповнюється інформаційна
Перелік документів для подачі до візового центра посольства федеративної республіки німеччини

Якщо підприємство подавало декларацію з податку на прибуток щоквартально...
В які терміни платнику податку на прибуток необхідно подати до органів доходів І зборів річну фінансову звітність?



База даних захищена авторським правом © 2017
звернутися до адміністрації




blanki-ua.com.ua


Головна сторінка

Бланки резюме
Бланк довіреності
Бланк заяв
Заява зразок
Договір розірвання
Зразок позовної заяви
Заява на паспорт