Пошук по сайту

Головна сторінка   Бланки   Договори   Заповнення бланків   

Список документів для короткотермінової візи

Список документів для короткотермінової візи






Посольство Королівства Норвегія у Києві

Візовий відділ

СПИСОК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ КОРОТКОТЕРМІНОВОЇ ВІЗИ

(МАКСИМУМ 90 ДНІВ)
ШЕНҐЕНСЬКА ВІЗА ДО НОРВЕГІЇ, ІСЛАНДІЇ


Прізвище, ім’я:




Вік:




Професія/Освіта:




Місце роботи або навчання:




Мета візиту:





Нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою всіма заявниками: (У деяких випадках необхідним є подання додаткових документів.)

Будь ласка, зробіть відмітку () навпроти документів, які Ви надали


  • 1. Титульний лист (”Cover letter”), який Ви отримуєте на електронну пошту1 (PDF-додаток) як підтвердження реєстрації Вашої заявки на Візовому Порталі та призначення часу подачі документів

  • 2. Фотокартка паспортного зразка, зроблена протягом останніх трьох місяців та приклеєнний у правому верхньому кутку титульного листа

  • 3. Паспорт(и)

Дійсний закордонний паспорт(и) щонайменше протягом трьох місяців після повернення в Україну/Білорусь. Переконайтеся, що у паспорті є принаймні одна вільна сторінка з позначкою “ВІЗИ / VISAS”. У випадку якщо діти вписані в паспорт-по одній додатковій сторінці на кожну дитину + ксерокопії використаних сторінок

Будь-які додаткові або використані паспорти + ксерокопії використаних сторінок

Внутрішній паспорт + ксерокопії сторінок з відмітками для громадян України та ксерокопія національного посвідчення особи для громадян Молдови /


  • 4. Довідка з місця роботи (для приватних підприємців див. пункт «Бізнес», стор. 2) або навчання, яка засвідчує дозвіл на відсутність подавача заяви на період його/її закордонної поїздки + неофіційний переклад англійською мовою




  • 5. Документи, які підтверджують стабільне матеріальне становище або доходи заявника. Це може бути один або декілька з нижчезазначених документів:

 Довідка з банку про наявність коштів на рахунку

Або довідка від роботодавця із зазначенням розміру заробітної плати за останні 6 місяців

Або виписка з банківського рахунку про рух коштів

Або витяг (довідка) з карткового рахунку за останні 3 місяці


  • 6. Обов’язковий страховий медичний поліс для подорожей (СМПП) + ксерокопія 1-ої сторінки. Інформація про СМПП, період дії та умови можна знайти тут Embassy’s web site.




  • 7. Заявники віком до 18 років додатково повинні надати такі документи:

Свідоцтво про народження + ксерокопії

 Оригінал та копію нотаріально засвідченої заяви батька/матері про його/її згоду на виїзд дитини до Норвегії

Або рішення суду про передачу прав на дитину одному із батьків + ксерокопії

Або свідоцтво про смерть одного із батьків + ксерокопії

Або довідка, про те, що відомості про батька записані за вказівкою матері згідно ст.135 Сімейного Кодексу України + ксерокопії

За бажанням – для заявників, які хочуть, щоб їхні інтереси у процесі розгляду заяви представляла інша особа. : Має бути подане доручення. Окрему форму можна отримати у Посольстві.Ця форма не є дорученням для подання документів до Посольства.

  • 8. Роздрукованний Список документів N 1

  • 9. Підтвердження сплати візового збору на Application Portal

  • 10.Зазначте, будь ласка, інші документи, які заявник вважає за потрібне додати до справи:

___________________________________________________________________________________________________

___________________________________________________________________________________________________

Будь ласка, дайте відповідь на нижчезазначені запитання, якщо вони мають до Вас відношення.


Для приватних або туристичних поїздок: Для працюючих або студентів: на який період Ви можете бути відсутній(ня) з місця роботи/навчання. Будь ласка, надайте відповідну довідку.



Для непрацюючих: будь ласка, джерело засобів існування



Для приватних або туристичних поїздок: Яка орієнтовна вартість подорожі? Яким чином ви оплачуєте витрати, повязані з поїздкою? Будь ласка, надайте документи.



Чи подорожували Ви раніше до Норвегії або в інші країни Шенгенської зони? Якщо так, вкажіть куди і коли, враховуючи останні 3 шенгенські візи.




Будь ласка, зробіть відмітку (√) навпроти мети Вашої поїздки у Норвегію та тих документів, що Ви надаєте:

  • I. Відвідання родини

  • II. Туризм

  • III. Відвідання друга/подруги/дівчини/хлопця

  • Анкета В

  • Підписане запрошення від члена родини*

  • Оригінал Гарантійної форми для візитів** з печаткою норвезького відділу поліції за місцем проживання запрошуючої сторони + ксерокопія

  • Документи, які підтверджують родинні стосунки (не обов’язково, якщо заявник подавав ці документи після 2007 року та у даній заяві посилається на ту ж саму запрошуючу сторону і мету поїздки, що й у попередній заяві)

  • Копія сторінок паспорта члена родини, які засвідчують його/її легальне проживання у Норвегії

  • Детальний щоденний маршрут подорожі англійською мовою на окремому аркуші А4, включаючи витрати на подорож та список подорожуючих.

  • Підтвердження броні готелю

  • Анкета В

  • Підписане запрошення від друга/подруги*

  • Оригінал Гарантійної форми для візитів** з норвезького відділу поліції за місцем проживання запрошуючої сторони + ксерокопія

  • Копія сторінок паспорта друга/подруги із штампами про в’їзд/виїзд з України/Біларусі/Молдови

  • IV. Бізнес

  • V. Культура /Спорт/Релігійна мета

  • Анкета А

  • Запрошення англійською мовою (в оригіналі, pdf або факсова копія) від норвезької компанії з указанням реєстраційного номеру компанії у Реєстраційному центрі підприємств (Brønnøysund Register Centre) та вказуючи мету візиту та термін перебування.

  • Лист англійською мовою від української компанії стосовно мети поїздки і характеру зв’язків з норвезьким партнером.

Додаткові документи для

  • для приватних підприємців:

  1. бізнес-реєстрація + ксерокопія

  2. виписка з банківського рахунку про рух коштів

  3. квартальний звіт

  • для моряків:

  1. ксерокопія посвідчення моряка

  2. ксерокопія трудової угоди

  3. запрошення, що підтверджує необхідність отримання Норвезької шенгенської візи

  • для водіїв вантажних автомобілів:

письмовий запит від національної асоціації перевізників в Україні для здійснення міжнародного автомобільного транспортування із зазначенням мети, тривалості й періодичностіпоїздок


  • 1. Запрошення англійською мовою (в оригіналі, pdf або факсова копія). Запрошення має містити настпуну іноформацію: список учасників, контактна інформація запрошуючої сторони, інформація про мету та тривалість заходу. Мають бути задекларовані видатки запрошуючої сторони.

  • 2. Лист англійською мовою від української сторони (організації, клубу, федерації), що містить таку інформацію:

  1. список учасників (ПІБ, дата народження, вид діяльності під час поїздки)

  2. мета та тривалість поїздки.

  3. видатки української сторони.

  • 3.Для учасників поїздки, які не мають історії подорожей, мають бути надані документи, що підтверджують їхню кваліфікацію.

  • 4. Супроводжуючий персонал (лікарі, масажисти, тренери, асистенти, спонсори) має надати документи, що засвідчує їхню професійну діяльність (трудова книжка, диплом про освіту) та спонсорську діяльність.

* В разі відвідання Ісландії: засвідчений нотаріусом оригінал запрошення від Ісландської запрошуючої сторони.

** В разі відвідання Ісландії: надайте підтвердження доходів запрошуючої сторони у вигляді квитанції про заробітну плату або довідки з банку з перекладом на англійську мову. Гарантійна форма у цьому випадку не надається.

БУДЬ ЛАСКА, НЕ КУПУЙТЕ БІЛЕТИ ДО ОТРИМАННЯ РІШЕННЯ!

1 В папці ”Отримані” цей електронни лист-підтвердження з’являється з темою ”application receipt”.



www.norway.com.ua Revised 2012-02

поділитися в соціальних мережах



Схожі:

Список документів для короткотермінової візи
Цей список (2 сторінки) має бути роздрукований, підписаний та наданий разом із супроводжуючими документами

Список документів для короткотермінової візи
Нижченаведені документи мають бути подані разом з візовою заявою всіма заявниками: (У деяких випадках необхідним є подання додаткових...

Список необхідних документів
У країни шенгенської угоди у супроводі тренера Поливки Андрія Мироновича або Козак Тетяни Валентинівни з 21 липня 2014 р терміном...

Увага! Усі документи повинні бути перекладені на англійську мову....
Закордонний паспорт / Проїзний документ дитини, термін дії якого не менше 6 місяців, І в якому достатньо місця для того, щоб вклеїти...

Ч еське консульство
Для громадян України та громадян інших країн, які легально проживають на території України, які подають документи на категорію візи...

Ч еське консульство
Для громадян України та громадян інших країн, які легально проживають на території України, які подають документи на категорію візи...

К онсульство Королівства Нідерландів
Для громадян України та громадян інших країн, які легально проживають на території України, які подають документи на категорію візи...

Якщо Ви запланували подорож до Республіки Польща із службовою, туристичною...
Республіки Польща із службовою, туристичною та приватною метою, Вам необхідно подати документи на одержання короткотермінової візи,...

Якщо Ви запланували подорож до Республіки Польща із службовою, туристичною...
Республіки Польща із службовою, туристичною та приватною метою, Вам необхідно подати документи на одержання короткотермінової візи,...

Список документів необхідних для відкриття туристичної візи
А також необхідно оформити нотаріально «заяву про спонсорство». У заяві “спонсора” повинно бути вказано, що він бере на себе всі...

Г рецьке консульство документи приймають лише з описом І лише в повному...
Для громадян України та громадян інших країн, які легально проживають на території України, які подають документи на категорію візи...

Анкета-заява
Головні вимоги щодо подання документів для отримання Шенгенської візи для в’їзду у Словацьку Республіку

Анкета-заява
Головні вимоги щодо подання документів для отримання Шенгенської візи для в’їзду у Словацьку Республіку

1. Анкета для оформлення візи Єгипту
Зразок гарантійного листа для отримання візи громадянам Молдови, Таджикистану, Киргизії

Анкета туриста
Перелік документів для оформлення візи до Греції у візових центрах м. Києва, Одеси, Дніпропетровська та Харькова

Нова схема роботи для відкриття португальських віз
З 23. 06. 2015 для отримання Португальської візи, окрім подачі документів (здійснюється компанією), турист особисто здає біометричні...

Нова схема роботи для відкриття чеських віз
...

Нова схема роботи для відкриття словацьких віз
З 23. 06. 2015 для отримання Словацької візи, окрім подачі документів (здійснюється компанією), турист особисто здає біометричні...



База даних захищена авторським правом © 2017
звернутися до адміністрації




blanki-ua.com.ua


Головна сторінка

Бланки резюме
Бланк довіреності
Бланк заяв
Заява зразок
Договір розірвання
Зразок позовної заяви
Заява на паспорт