Пошук по сайту

Головна сторінка   Бланки   Договори   Заповнення бланків   

Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти)

Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти)





Перелік документів для оформлення візи до Греції
у візових центрах Києва, Дніпра та Харкова



Для працюючих:

  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти);

  • Закордонний паспорт (дійсний мінімум 3 місяці після закінчення дії візи) + копії всіх шенгеньских віз (якщо є від'їзджений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал);

  • 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70-80% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;

  • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);

  • Довідка з місця роботи із зазначенням посади, окладу з розбивкою на 6 місяців та інформації про збереження за працівником на період відпустки зарплати і робочого місця (підпис керівника, головного бухгалтера, оригінальна печатка). 

  • Копія свідоцтва про шлюб (про розлучення, про смерть чоловіка/дружини);

  • Фінансове забезпечення: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 50-70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий, а також РУХ КОШТІВ ЗА ОСТАННІ 3 МІСЯЦІ;

  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового положення (свідоцтва про права володіння на квартиру, будинки, земельні ділянки, автомобілі), якщо такі є;

  • Копія всіх заповнених сторінок загальногромадянського закордонного паспорта чоловіка / дружини, навіть якщо не їде (якщо немає - копія всіх сторінок паспорта громадянина України).

  • Ксерокопія всіх заповнених сторінок трудової книжки


Для приватних підприємців:

  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти);

  • Закордонний паспорт (дійсний мінімум 3 місяці після закінчення дії візи) + копії всіх шенгеньских віз (якщо є від'їзджений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал);

  • 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70-80% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;

  • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);

  • Копія свідоцтва про реєстрацію, завірена печаткою приватного підприємця, якщо її немає - завірена нотаріально;

  • Копія патенту або ліцензії;

  • Копія декларації про доходи фізичних осіб, завірена податковою службою за останні 6 місяців або звіти з печаткою податкової за останній квартал;

  • Копія свідоцтва про шлюб (про розлучення/про смерть чоловіка/дружини);

  • Фінансове забезпечення: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 50-70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий, а також РУХ КОШТІВ ЗА ОСТАННІ 3 МІСЯЦІ;

  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (Свідоцтва про права володіння квартирою, будинком, земельними ділянками, автомобілями), якщо такі є;

  • Копія всіх заповнених сторінок закордонного паспорта чоловіка / дружини, навіть якщо не їде (якщо немає - копія всіх сторінок паспорта громадянина України).

  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.

 
Для пенсіонерів:

  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти);

  • Закордонний паспорт (дійсний мінімум 3 місяці після закінчення дії візи) + копії всіх шенгеньских віз (якщо є від'їзджений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал);

  • 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70-80% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;

  • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);

  • Копія пенсійного посвідчення;

  • Оригінальна довідка з пенсійного фонду про розмір пенсії за останні півроку;

  • Копія свідоцтва про шлюб (про розлучення, про смерть чоловіка/дружини);

  • Фінансове забезпечення: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 50-70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий, а також РУХ КОШТІВ ЗА ОСТАННІ 3 МІСЯЦІ;

  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (Свідоцтва про права володіння на квартири, будинки, земельні ділянки, автомобілі), якщо такі є;

  • Копія всіх заповнених сторінок загальногромадянського закордонного паспорта чоловіка / дружини, навіть якщо не їде (якщо немає - копія всіх сторінок паспорта громадянина України);

  • У разі, якщо пенсія невелика, і немає фінансових гарантій поїздки, необхідно надати повний пакет документів особи, яка  спонсорує поїздку. 

  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.

 
Для подружжя, в якому чоловік/дружина не працює:

  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти);

  • Закордонний паспорт (дійсний мінімум 3 місяці після закінчення дії візи) + копії всіх шенгеньских віз (якщо є від'їзджений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал);

  • 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70-80% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;

  • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх заповнених сторінок);

  • Копія свідоцтва про шлюб;

  • Довідка з місця роботи чоловіка / дружини із зазначенням посади, окладу та інформації про збереження за працівником на період відпустки зарплати і робочого місця (підпис керівника, головного бухгалтера, оригінальна печатка). 

  • Спонсорський лист від чоловіка / дружини. 

  • Фінансове забезпечення чоловіка / дружини: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 50-70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий, а також РУХ КОШТІВ ЗА ОСТАННІ 3 МІСЯЦІ;

  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (Свідоцтва про права володіння на квартири, будинки, земельні ділянки, автомобілі), якщо такі є;

  • Копія всіх заповнених сторінок закордонного паспорта чоловіка / дружини (якщо немає - копія всіх сторінок паспорта громадянина України).

  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.

 

Для дітей (до 18 років):

  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти);

  • З 06 липня 2015 року можна подавати неповнолітніх заявників, вписаних в проїзні документи батьків у Візових Центрах у Києві, Львові, Харкові, Івано-Франківську, Дніпропетровську та Луцьку. Подані в цих містах заяви будуть розглядатися Посольством Греції в Києві. До 16 років діти можуть бути вписані в закордонний паспорт батьків або одного з батьків, з ким дитина подорожує (фотографія дитини вклеюється в паспорт батьків з 5 років);

  • Всі неповнолітні заявники, які офіційно зареєстровані у Миколаївській, Одеській, Херсонській, Кіровоградській, Вінницькій областях та Криму повинні мати окремий проїзний документ для подачі документів на отримання візи. Документи дітей, вписаних в паспорт батьків, не будуть прийматися для отримання візи.

  • Дитячий проїзний документ (дійсний мінімум 3 місяці після закінчення дії візи).

  • 2 кольорові фотографії обов'язково - розмір 3,5 х 4,5 см (70-80% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;

  • Копія свідоцтва про народження. Якщо дитині вже 16 років, копія загальногромадянського внутрішнього паспорта;

  • Копії всіх сторінок загальногромадянських закордонних паспортів батьків та копії всіх сторінок загальногромадянських паспортів;

  • Копія свідоцтва про шлюб батьків;

  • Письмовий дозвіл на виїзд дитини за кордон від одного/обох батьків, які не подорожують разом з дитиною виключно в оригіналі та з печаткою нотаріуса. Обов'язково в листі прописати супроводжуючого в поїздці (навіть якщо дитині вже 16 років), його паспортні та контактні дані. Зверніть, будь ласка, Вашу увагу, що оригінали поданих документів повертатися не будуть. Таким чином, туристам необхідно заздалегідь оформити 2 екземпляри дозволу на виїзд: для подачі документів та для перетину кордонів.

       Для підтвердження одноосібних батьківських прав:

  • Довідка про те, що, запис про батька зроблено «зі слів матері»;

  • Рішення суду про позбавлення батьківських прав;

  • Копія свідоцтва про смерть батька; 

У цьому випадку копії вищевказаних документів надаються у консульство, а оригінали пред'являються на кордоні.

  • Довідка з місця навчання (із зазначенням адреси, телефону), підписана директором та завірена печаткою;

  • Якщо дитина подорожує з батьками, до її пакета документів необхідно зробити копії довідок з роботи батьків та їх фінансових документів;

  • Якщо дитина подорожує самостійно, від одного з батьків (спонсора) необхідні: спонсорський лист (у довільній формі з підписом спонсора), оригінальна довідка з роботи спонсора і фінансові гарантії спонсора;

  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.



Для студентів:

  • Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти);

  • Закордонний паспорт (дійсний мінімум 3 місяці після закінчення дії візи) + копії всіх шенгеньских віз (якщо є від'їзджений або другий діючий паспорт - обов'язково подається його оригінал);

  • 2 кольорові фотографії - розмір 3,5 х 4,5 см (70-80% обличчя), на світлому фоні, без куточків і овалу, зроблені не більше 6 місяців тому;

  • Копія загальногромадянського внутрішнього паспорта (всіх сторінок);

  • Довідка з місця навчання (із зазначенням адреси, телефону), завірена печаткою;

  • Копія студентського квитка;

  • Копія всіх сторінок залікової книжки з печаткою деканату

  • Фінансове забезпечення: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 50-70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий, а також РУХ КОШТІВ ЗА ОСТАННІ 3 МІСЯЦІ;

  • Копії документів, які підтверджують стабільність фінансового становища (Свідоцтва про права володіння на квартиру, будинок, земельні ділянки, автомобілі), якщо такі є.

  • Копія авіаквитків або автобусних квитків.

 

Підтвердження фінансування поїздки - спонсорство:

  • У разі, якщо поїздку туриста оплачує інша особа, необхідно надати спонсорський лист. Якщо спонсор Є родичем туриста, то необхідна письмова заява за підписом спонсора про те, що він бере на себе фінансову відповідальність за пенсіонера / студента / непрацюючого туриста на час його подорожі до Греції + документи, що підтверджують спорідненість. Якщо спонсор НЕ є родичем - спонсорство має бути нотаріально оформлено.

  • До спонсорського листа слід додати довідку з місця роботи спонсора із зазначенням посади, окладу та реквізитами компанії (підпис керівника, головного бухгалтера, оригінальна печатка). А також фінансове забезпечення спонсора: довідка з банку про наявність рахунку на фірмовому бланку банку (залишок розраховується - 70 євро в день на людину) + копія картки до рахунку, якщо він картковий;

  • Якщо спонсор і той, кого спонсорують їдуть разом - можна довідку з роботи і фінансові гарантії до документів того, кого спонсорують, додати в копіях.

 
Для подорожуючих на автомобілі (додатково до загального списку):

  • копія техпаспорта на автомобіль;

  • копія посвідчення водія;

  • копія страхівки на автомобіль (зелена карта);

  • копія медичної страхівки.

За наявності 2-разової візи в'їзджати на територію Греції через території інших країн шенгенської угоди можна, тільки якщо ці країни мають спільну зовнішню межу (вони не розділені територіями країн, що не входять в перелік країн шенгенської угоди). Наразі оптимальним маршрутом для автомобілістів вважається маршрут через Румунію і Болгарію.

Можливо оформлення візи для іноземців які проживають в Україні, якщо вони мають посвідку на проживання в Україні або довгострокову реєстрацію (мінімум 3 місяці після закінчення поїздки).

поділитися в соціальних мережах



Схожі:

Анкета туриста
Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти)

 Заповнюється українською мовою на комп'ютері
Форуму; 5 бейджів учасників, які дають право відвідування тільки певних зон, визначених Організатором

1. заповнена анкета
...

Особливості даної збірки документів
Таким чином при нестачі часу можна швидко роздрукувати матеріали та заповнити поля від руки, якщо ж є час звичайно можна відредагувати...

1. Заповнена анкета
Заповнена анкета (обов'язково вказувати особистий мобільний телефон) необхідні для оформлення будь-якого туру

Форма для реєстрації всі пункти є обов’язковими для заповнення!!!...
В гіршому випадку буде відмова у візі. В кращому перенос дати туру та ще раз оплата Консульського збору (в окремих випадках ще І...

Форма для реєстрації всі пункти є обов’язковими для заповнення!!!...
В гіршому випадку буде відмова у візі. В кращому перенос дати туру та ще раз оплата Консульського збору (в окремих випадках ще І...

Богуславська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Борівської районної...
Зно. Обов’язково з собою треба взяти всі необхідні документи: паспорт або свідоцтво про народження, Сертифікат на участь в зно

Подача документів на німецьку візу
Заповнена анкета (обов'язково вказувати особистий мобільний телефон) необхідні для оформлення будь-якого туру. Anketa

Анкета відомостей про пенсіонера
Увага! Анкета заповнюється українською мовою, ручкою, великими, друкованими літерами

Увага! анкета заповнюється виключно англійською мовою! Поля, відмічені...
Чи змінювали Ви коли-небудь прізвище, ім'я? Sex / стать, оберіть один із запропонованих варіантів

Методична розробка «Використання комп’ютерної графіки на гуртках...
Сьогодні прийнято користуватися термінами «комп’ютерна графіка» І «комп’ютерна анімація». Поняття «комп’ютерна графіка» об’єднує...

Анкета туриста

G al-Cruise анкета туриста для країн шенгенської угоди

Анкета туриста
Закордонний паспорт бути дійсним щонайменше 3 місяці після запланованої поїздки

Інструкція з охорони праці є обов’язковою для виконання відповідно...
Днаоп 00 15-98 "Положення про розробку інструкцій з охорони праці", днаоп 00 31-99 “Правила охорони праці під час експлуатації електронно-обчислювальної...

Анкета туриста
Чи були відмови в отриманні візи до Країн Шенгенської Угоди протягом 3-х останніх років?

Анкета туриста
Чи були відмови в отриманні візи до Країн Шенгенської Угоди протягом 3-х останніх років?



База даних захищена авторським правом © 2017
звернутися до адміністрації




blanki-ua.com.ua


Головна сторінка

Бланки резюме
Бланк довіреності
Бланк заяв
Заява зразок
Договір розірвання
Зразок позовної заяви
Заява на паспорт