Пошук по сайту

Головна сторінка   Бланки   Договори   Заповнення бланків   

Анкета туриста №1

Анкета туриста №1





НІДЕРЛАНДИ


ВАЖЛИВО! Громадяни України повинні мати закордонний паспорт, а також візу, яка видається консульством Королівства Нідерландів в Україні.
УВАГА! Документи для оформлення візи подаються в консульство тільки при наявності 100% оплати за тур, а також одночасно на всіх туристів, які їдуть разом.

Важливо! Шановні колеги, при бронюванні турів до Голландії обов'язково вносите до заявки ВСІ паспортні дані туристів, а саме:
• прізвище, ім'я, дату народження туриста
• серію і номер паспорта, терміни його дії, ким виданий
• громадянство
Документи для оформлення візи приймаються тільки в повному комплекті, підготовленому відповідно до списку необхідних документів і розкладеному по кожному туристу окремо!

УВАГА! Документи для оформлення візи рекомендуємо передавати не раніше, ніж за 90 днів до початку туру, і не пізніше ніж за 15 днів до вильоту і 20 днів до виїзду.
ВАЖЛИВО! Всі документи, які подаються з анкетою на отримання візи, повинні бути перекладені на голландську або англійську мову, крім копій паспортів, підтвердження бронювання квитків і страхового поліса.
НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ В РОБОТУ:
• продовжені паспорти
• документи, в яких є порушення візового режиму, при поїздках в країни Шенгенської угоди.

СПИСОК ТА ВИМОГИ НЕОБХІДНИХ ДОКУМЕНТІВ

1. Анкета туриста № 1
Важливо! Заповнюється на кожного туриста, включаючи дітей будь-якого віку, і підписується кожним туристом ОСОБИСТО.

• в анкеті туриста обов'язково заповнюються всі пункти анкети;
• анкета повинна бути заповнена розбірливим почерком або набрана на комп'ютері.

2. Анкета туриста № 2 (Подається в Консульство)

3 і 4 сторінки анкети роздруковувати на одному аркуші формату А4 з двох сторін. Анкета підписується кожним туристом ОСОБИСТО, в двох місцях:
на 3-й сторінці в розділі 37 і на 4-й сторінці в нижній правій частині анкети
Комірки з текстом « Підпис заявника» (для неповнолітніх - підпис його Батьків або опікуна;
Більше в анкеті нічого не заповнювати!
Для неповнолітніх дітей анкета ТАКОЖ необхідна, і вона підписується або батьком, у чий паспорт вписана дитина, або одним з батьків, у супроводі якого дитина буде в поїздці.
ДІТИ ДО 18 РОКІВ САМОСТІЙНО НЕ розписується у АНКЕТІ!


3. Закордонний паспорт / проїзний документ дитини (без обкладинок) + копії першої сторінки і всіх сторінок з шенгенськими візами (по 2 сторінки розвороту на кожну сторону листа формату А4):
• паспорт, діючий більше 90 днів після закінчення запланованої поїздки;
• паспорт не повинен бути пошкоджений, порваний, забруднений, мати сторонні записи, відмітки та ін;
• всі виправлення в паспорті повинні бути завірені печаткою установи або ВВІРу;
• паспорт повинен мати мінімум 2 чисті сторінки для наклеювання візи;
• в паспорті ОБОВ'ЯЗКОВО має бути підпис власника;
• при наявності вписаних в паспорт батьків дітей - повинні бути вклеєні фотографії дітей з 5 років, і, додатково на КОЖНУ дитину, в паспорті має бути 2 чисті сторінки для наклеювання візи. Діти до 18 років можуть бути вписані в паспорти батьків;

• у випадку якщо у Вас новий закордонний паспорт, бажано надати копії раніше виданих шенгенських віз. Пред’явити всі діючі закордонні паспорти і копії.

•За наявності двох чи більше закордонних паспортів, усі паспорти повинні бути пред’явлені.


4. ДВІ фотографії:
Вимоги до фотографій:
• фотографія повинна бути кольорова, виконана СУВОРО на білому фоні, форматом 3,5 х 4,5 см;
• фотографія повинна бути зроблена не раніше 6 місяців до дати подачі документів у візовий відділ, і мати максимальну схожість з її власником;
• особа на фотографії повинна займати 70-80% площі фотографії;
• зображення повинне бути чітким і ясним.


5. Копія всіх сторінок внутрішнього паспорта (по 2 копії розворотів на кожну сторону листа формату А4):

• для дітей до 18 років (навіть при наявності внутрішнього паспорта) необхідно надати копію свідоцтва про народження (з перекладом на голландську / англійську мову);
• копія дозволу на проживання в Україні з перекладом на голландську / англійську мову (для громадян інших країн).

6. Довідка з місця роботи:
Довідка надається на фірмовому бланку в оригіналі (з мокрою печаткою) із зазначенням актуальних адреси і телефонів установи / роботодавця, який видав довідку. На момент подачі документів строк давності довідки не повинен перевищувати 30 днів. У тексті довідки повинна бути наступна інформація:
• повна назва установи / роботодавця; особисті дані співробітника, якому видається довідка; термін його роботи в установі / роботодавця; займана посада, щомісячний заробіток;
• в довідці обов'язково вказати, що за цим співробітником, на період його поїздки в Нідерланди , зберігається робоче місце і щомісячний заробіток;
• довідка має бути підписана керівником організації та головним бухгалтером або начальником відділу кадрів;
• Директор і головний бухгалтер не можуть підписувати довідку самі собі, - в такому випадку довідку підписує їх заступник або уповноважена особа;

• працівники, що працюють менше двох місяців, додатково мають надати копію трудової книжки з записом про прийом на роботу (першу і останні сторінки), з перекладом цих сторінок на голландську /англійську мову.


ПРОХАННЯ: перед відправкою документів у візовий відділ перевіряти достовірність телефонів та інформації, зазначених у довідці з місця роботи.
Достовірність поданих документів перевіряється Консульством і неправдивість або відсутність інформації в довідці може привести до відмови у видачі візи!
Довідка перекладається на голландську або англійську мову. Переклади мають бути зроблені особою, яка володіє голландською або англійською мовою, так як неправильні або неточні переклади можуть призвести до непорозуміння або відмови у видачі візи. Засвідчення перекладу нотаріусом не потрібно!


7. Для студентів і школярів:

• довідка з місця навчання (з перекладом на голландську / англійську мову):

• в довідці повинні бути зазначені контактні стаціонарні телефони і адрес навчального закладу, якщо поїздка в Голландію планується в період навчання – повинна бути фраза про те, що адміністрація школи/ВНЗ не проти поїздки і залишає за ним місце навчання;

• якщо дитина закінчила школу, але в інститут ще не поступила, необхідно надати копію атестату про закінчення школи (з перекладом на голландську /англійську мову);

• якщо дитина закінчила ступінь бакалавра, але ще не поступила на магістратуру, необхідно надати копію диплому бакалавра (з перекладом на голландську /англійську мову).
8. Для пенсіонерів:

• копія пенсійного посвідчення (з перекладом на голландську /англійську мову);

• довідка з пенсійного фонду про нарахування пенсії (з перекладом на голландську/англійську мову).
9. Для приватних підприємців:

• копія свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця (з перекладом на голландську / англійську мову);

• копію свідоцтва платника податків (з перекладом на голландську / англійську мову);

• довідку з податкової чи копії звітів підприємця за останні 2 квартали, що обов’язково мають включати стаціонарний номер телефону і адресу податкової установи (з перекладом на голландську / англійську мову).
10. Фінансове забезпечення:

• довідка з банку з зазначенням дати відкриття рахунку в банку і того, що залишок на Вашому рахунку станом на дату видачі довідки становить ... [Сума і валюта] (з перекладом на голландську / англійську мову). Бажано, щоб сума залишку на рахунку перевищувала 1500 Євро на людину. Чим більша сума залишку на рахунку - тим краще! Довідка надається на фірмовому бланку в оригіналі (з мокрою печаткою банку), із зазначенням назви, адреси та стаціонарного номера телефону філії банку, який видав документ. У довідці обов'язково повинні бути зазначені дані виконавця довідки (прізвище та ім'я співробітника банку), який оформив цю довідку, і його прямий (не мобільний!) робочий телефон. На момент подачі документів строк давності довідки не повинен перевищувати два тижні. На одну сім’ю достатньо одного банківського рахунку (але обов’язково з розрахунку 100 євро на особу в день)
• копії тревел чеків (travel cheques) з розрахунку 100 євро / особа на 1 день перебування.
Достовірність поданих документів перевіряється Консульством! Неправдивість або відсутність інформації в довідці може привести до відмови у видачі візи!
11. Підтвердження фінансування поїздки (спонсорство):
• якщо поїздку туриста оплачує інша особа, необхідно надати спонсорський лист, який приймається в нотаріально завіреній формі із зазначенням особистих даних особи, що оплачує поїздку (з перекладом на голландську або англійську мову);
• до заяви про фінансування слід додати довідку з місця роботи особи, що оплачує поїздку (з перекладом на голландську або англійську мову) і його фінансове забезпечення (довідка з банку) з перекладом;

12. Копія свідоцтва про шлюб/ розлучення, про смерть чоловіка/ жінки.

13. У випадку, якщо дитина їде тільки з одним з батьків чи без батьків необхідно:

• оригінал нотаріально завіреного дозволу + його копію від батька/матері (чи обох батьків) на виїзд дитини за кордон в супроводі того, хто їде (з перекладом на голландську або англійську мову). Дозвіл на виїзд необхідний для дітей до 18 років!

• копія першої сторінки внутрішнього и закордонного (якщо є) паспорта того з батьків (чи обох батьків), який дає дозвіл на виїзд дитини; чи

• судове рішення про передачу прав на дитину одному з батьків (з перекладом на голландську або англійську мову); чи

• копію свідоцтва про смерть одного з батьків (з перекладом на голландську або англійську мову);

• якщо разом з сім’єю їде няня для дитини – додатково необхідно пред’явити нотаріально завірений лист від батьків, в якому вони підтверджують покриття всіх витрат по поїздці для няні (з перекладом на голландську або англійську мову).
14. Якщо Ви подорожуєте на автомобілі додатково необхідно:

• оригінал і копії «зеленої карти», копія техпаспорту і копія водійських прав.
15. Оригінал страхового полісу:

• виписується на весь період, включаючи дня на дорогу: день від’їзду + дні перебування + 15 додаткових днів ;

• на гірськолижні курорти – страховка повинна бути гірськолижною!


16. Консульський збір:
Вартість оформлення туристичної візи для відвідин Голландії становить 35 євро (375гривень) +24,20 €; включаючи 20% ПДВ з людини. Вказана вартість дійсна ТІЛЬКИ для громадян України, а також мають вид на проживання в Україну громадян Росії, Грузії, Сербії, Чорногорії, Боснії і Герцеговини, Македонії, Молдови та Албанії.
• для громадян інших країн вартість оформлення туристичної візи складає 60 євро (645 гривень) +24,20 €; включаючи 20% ПДВ за особу.
• діти, які є громадянами України, віком до 18 років, а також пенсіонери (при наявності копії пенсійного посвідчення), звільняються від оплати консульського збору.
• консульський і сервісний збори не повертаються у разі відмови у видачі візи.
Термін оформлення візи становить від 10 до 30 календарних днів з моменту подачі документів в консульство.


Консульство має право запросити туриста на особисту співбесіду в процесі розгляду його документів, або зажадати надати нові довідки з роботи або з банку, із зазначенням реальних телефонів, за якими можна додзвонитися на підприємство чи в банк (з перекладом на голландську або англійську мову).


поділитися в соціальних мережах



Схожі:

Анкета туриста
Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері, обов'язково заповнити всі пункти)

1. заповнена анкета
...

Анкета туриста

G al-Cruise анкета туриста для країн шенгенської угоди

Анкета туриста
Закордонний паспорт бути дійсним щонайменше 3 місяці після запланованої поїздки

Анкета туриста
Чи були відмови в отриманні візи до Країн Шенгенської Угоди протягом 3-х останніх років?

Анкета туриста
Чи були відмови в отриманні візи до Країн Шенгенської Угоди протягом 3-х останніх років?

Анкета туриста
Чи були відмови в отриманні візи до Країн Шенгенської Угоди протягом 3-х останніх років?

Анкета туриста
Консульські округи представницьких та консульських установ Чеської Республіки в Україні визначені наступним чином

Анкета туриста
Перелік документів для оформлення візи до Греції у візових центрах м. Києва, Одеси, Дніпропетровська та Харькова

Анкета туриста
За відсутності даного документу, представник компанії не зможе подати документи у Візовому Центрі Посольства Греції

Анкета туриста №1
Важливо! Громадяни України повинні мати закордонний паспорт, а також візу, яка видається консульством Італії в Україні

Анкета туриста №1
Увага! – Чорногорія є безвізовою країною, тому якщо Ви плануєте свою поїздку авіарейсом Вам не потрібно готувати пакет документів...

Анкета туриста
Фото повинно представляти особу без головного убору, без окулярів, яка дивиться прямо, із замкнутими вустами, обличчя не може бути...

Анкета туриста
Громадяни України які прописані у Київській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Луганській, Чернігівській,...

Анкета туриста
Довідка з місця роботи із зазначенням посади, окладу з розбивкою на 6 місяців та інформації про збереження за працівником на період...

Анкета туриста
Важливо! У візовому Центрі у Львові приймаються візові заяви у людей, котрі проживають в Чернівецькій, Івано-Франківській, Закарпатській...

Анкета туриста (заповнюється розбірливим почерком або на комп'ютері,...
Закордонний паспорт (дійсний мінімум 3 місяці після закінчення дії візи) + копії всіх шенгеньских віз (якщо є від'їзджений або другий...



База даних захищена авторським правом © 2017
звернутися до адміністрації




blanki-ua.com.ua


Головна сторінка

Бланки резюме
Бланк довіреності
Бланк заяв
Заява зразок
Договір розірвання
Зразок позовної заяви
Заява на паспорт